CU/SGP lanceert verkiezingsprogramma: "Gezonde Stad"

CU/SGP Dordrecht heeft afgelopen zaterdag haar verkiezingsprogramma ‘Gezonde stad’ gepresenteerd tijdens de aftrap van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. De bijeenkomst werd gehouden in koffietent Van Alle Tijden, een initiatief gerund door christelijke vrijwilligers. Er waren enkele tientallen leden en kandidaten aanwezig, waaronder veel jonge en toekomstige kiezers.

Dat maakte direct duidelijk waarom toekomstbestendig beleid zo nodig is: voor hen! Rik van der Linden licht het verkiezingsprogramma toe. “Onze partijen zijn bijbels geïnspireerd. Wij gaan voor een gezonde stad waarin we oog hebben voor elkaar en waar iedereen meedoet. Altijd in het besef dat de overheid de samenleving niet maakt, maar dat mensen, bedrijven en maatschappelijke verbanden dat samen doen. Het gaat dus over u en over mij. En we blijven investeren in de toekomst zodat wij en onze kinderen in Dordrecht een goed leven hebben.”

Het worden spannende verkiezingen. “Ik hoop sowieso dat de opkomst hoger wordt dan 4 jaar geleden. Stemmen is belangrijk, het gaat om je eigen stad! Daarnaast hoop ik dat er een stabiel bestuur kan worden gevormd. Gezien de uitdagingen waar Dordrecht voor staat en het feit dat er wel 12 partijen meedoen is dat erg belangrijk.” CU/SGP heeft nu 3 zetels in de Dordtse raad, en heeft de afgelopen jaren deel uitgemaakt van het College. “We zijn een solide fractie met een stabiele achterban. De laatste jaren zijn onze partijen iets gegroeid bij de (landelijke) verkiezingen. We hopen natuurlijk dat deze groei zich doorzet. We hebben in elk geval een mooi programma en een complete lijst met vertegenwoordigers vanuit alle hoeken van de stad.” De verkiezingen zijn op 21 maart; de komende weken wordt volop campagne gevoerd. CU/SGP laat zich geregeld zien in de stad, en  organiseert de komende tijd nog enkele bijeenkomsten en werkbezoeken. Wie benieuwd is? Dowload hier het verkiezingsprogramma.. De fractie CU/SGP is ook te vinden op de diverse sociale media.

2 reacties

Reacties

Op 19-02-2018 20:34 schreef Richard van Huizen
Beste meneer/mevrouw

Sluiten jullie de Pvv ook per definitie uit, net als alle andere partijen in de Gemeenteraad in Dordrecht?
Op 21-02-2018 10:17 schreef Ton Wulfert
Vanavond 21 februari is de verkiezingsbijeenkomst in De Buitenwacht over armoede. Van uw partij heb ik geen reactie meer ontvangen op de uitnodiging. Betekent dit dat uw partij vanavond niet vertegenwoordigd is? Dat zal toch niet?
Met vriendelijke groet,
Ton Wulfert
Secretaris Platform tegen Armoede

Plaats uw reactie