Motie VVD & CU/SGP aangenomen om ook met hondenbezitter in gesprek te gaan over uitlaatgebied en indeling Nieuwe Dordtse Biesbosch

CU/SGP heeft samen met de VVD een motie ingediend, hierin wordt de wethouder opgeroepen om in gesprek te gaan met de hondenbezitters, paardenliefhebbers en andere belanghebbenden om tot een oplossing te komen bij de ontevredenheid die nu heerst over de hondenlosloopgebieden en paardenpaden.


De indeling van het gebied nog niet helemaal naar tevredenheid van de gebruikers hondenbezitters en paardenliefhebber. De Paardenliefhebber is niet tevreden omdat er een honden pad op een dijk direct naast het paarden pad is gelegen. Voor de hondenliefhebber zijn er te weinig losloopgebieden in de buurt van de woonwijken.


Op dit moment is de Haniaspolder aangewezen als recreatieterrein voor voetballen, BBQen en andere outdoor groepsactiviteiten. Aangezien de verwachting is dat dit in de wintermaanden niet gebruikt gaat worden, leek het ons redelijk om hier een plek voor honden te maken, wel op zo’n manier dat paarden niet gehinderd worden op het ruiterpad. Aan die wens geeft deze motie invulling. De motie is met meerderheid aangenomen in de gemeenteraad.

0 reacties

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats uw reactie