Wisseling commissieleden

In oktober 2019 hebben we afscheid genomen van ons commissielid Arian de Heer, die helaas moest stoppen omdat de werkzaamheden als commissielid niet waren te combineren met zijn nieuwe baan als advocaat. We bedanken hem nogmaals voor al het werk dat hij voor de fractie CU/SGP en voor de stad Dordrecht heeft gedaan.


Vandaag, dinsdag 28 januari 2020, is Leen Struijk als nieuw commissielid geïnstalleerd. Leen (63) is docent economie en maatschappijkunde aan het Wartburgcollege, locatie Marnix, in Dordrecht. Daarnaast is hij teamcoördinator en examensecretaris op deze middelbare school. Hij woont al lange tijd in Dordrecht, in de wijk Sterrenburg.


Leen: “Dordt is een prachtige stad om te wonen. Ik denk graag mee als het gaat om het oplossen van problemen die ik tegenkom en ik had hierover al vaker contact met ambtenaren van Dordrecht. Ook vanuit het vak maatschappijkunde heb ik altijd interesse gehad in politiek. Zo hebben wethouder Rik van der Linden en diverse burgemeesters op mijn uitnodiging gastlessen in mijn klassen gegeven. Ik vond het altijd boeiend en leerzaam om van hen over de dagelijkse praktijk te horen. Mooi om nu vanuit de commissie mee te kunnen denken en echt wat te kunnen doen voor Dordrecht!”


Leen zal mee gaan doen met de commissie fysiek. We heten hem van harte welkom bij de fractie CU/SGP.

0 reacties

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats uw reactie