Berichten geschreven door Arjan de Looze

 1. Gebedsavond 3.JPG
  download.png
  Door Arjan de Looze op 28 februari 2022

  ChristenUnie-SGP & CDA organiseren gebedsbijeenkomst voor verkiezingen

  Op vrijdagavond  11 maart 2022 organiseren het CDA & de ChristenUnie-SGP traditiegetrouw een gebedsbijeenkomst voor de verkiezingen. Hierbij zijn diverse christelijke gemeenschappen uitgenodigd om te mediteren en te bidden voor de komende verkiezingen, en gezien de actualiteiten ook voor de actuele en zorgvolle situatie in Europa. Verschillende geloofsgemeenschappen zullen ons voorgaan waaronder de voorgangers van de Jozua gemeente, Julianakerk. De meditatie wordt verzorgd door Internationale Christengemeente 'Op de Rots'. 

  Lees meer over "ChristenUnie-SGP & CDA organiseren gebedsbijeenkomst voor verkiezingen"
 2. wantij.JPG
  download.png Rik crop.jpg
  Door Arjan de Looze, Rik van der Linden op 20 oktober 2020

  De Wantijbrug is af… op naar het groot onderhoud N3!

  Na tien weken hard werken kon op vrijdag 3 april de N3 weer worden opengesteld voor alle verkeer. De afsluiting was nodig omdat Rijkswaterstaat ingrijpende technische werkzaamheden moest uitvoeren aan de Wantijbrug.

  Lees meer over "De Wantijbrug is af… op naar het groot onderhoud N3!"
 3. corona.JPG
  download.png
  Door Arjan de Looze op 20 oktober 2020

  Gevolgen corona-crisis

  Sinds half maart hebben we allemaal te maken met de gevolgen van het Coronavirus. Er werden zware maatregelen genomen om de verspreiding van het virus in te dammen. Dit heeft verregaande gevolgen voor het dagelijkse leven, die we tot voor deze crisis niet voor mogelijk hielden. De maatregelen worden langzaam maar zeker wat versoepeld, maar voorlopig blijven veel beperkingen gelden en moeten we afstand houden en zoveel mogelijk thuis blijven.

  Lees meer over "Gevolgen corona-crisis"