Berichten geschreven door Robert de Heer

 1. Leger des heils.jpg
  Robert crop.jpg
  Door Robert de Heer op 20 april 2023

  De waarde van werkbezoeken

  Werkbezoeken zijn een van de mooiste onderdelen van het werk als raadslid. Ik kan namelijk moeilijk iets vinden als ik niet weet wat er speelt in de stad. Zo was ik vanmiddag op bezoek bij Siebe, teammanager aan het Kromhout. Dit is een locatie van het Leger des Heils waar ook de nachtopvang voor dak- en thuislozen zit. 

  Lees meer over "De waarde van werkbezoeken"
 2. IMG_3403 crop.jpg
  Robert crop.jpg Bart crop.jpg
  Door Robert de Heer, Bart de Feijter op 29 november 2022

  Initiatiefvoorstel ‘Eerste Dordtse burgerberaad’ ingediend door ChristenUnie-SGP

  In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen deed de ChristenUnie-SGP met hun verkiezingsslogan al de belofte om ‘samen voor onze stad’ te gaan. Als het aan deze partij ligt, gaat Dordrecht dit onder andere waarmaken door een burgerberaad te organiseren. Daarom dienden zij vandaag tijdens de raadsvergadering een initiatiefvoorstel in dat daartoe oproept. Het burgerberaad moet zich buigen over een maatschappelijk vraagstuk en geeft burgers de mogelijkheid invloed uit te oefenen op het gemeentebeleid.

  Lees meer over "Initiatiefvoorstel ‘Eerste Dordtse burgerberaad’ ingediend door ChristenUnie-SGP"
 3. WhatsApp Image 2022-10-19 at 22.09.18.jpeg
  Robert crop.jpg
  Door Robert de Heer op 19 oktober 2022

  Motie aangenomen: Open en Transparant Dordrecht

  Afgelopen dinsdag was de laatste raadsvergadering voor het herfstreces. Tijdens de vergadering werd een motie in stemming gebracht die we samen met GroenLinks Dordrecht hadden opgesteld. Het ging om een motie die de wethouder oproept om Woo-verzoeken (vroeger noemden we dat Wob-verzoeken) te publiceren. We leggen het even uit.

  Lees meer over "Motie aangenomen: Open en Transparant Dordrecht"